Veerle de Boer – Gezondheidscoach en tekstschrijver | MakkelijkAfvallen

Veerle de Boer – Gezondheidscoach en tekstschrijver bij Ma

makkelijk afvallen team over ons veerle

Ik heb altijd al een passie gehad voor koken en lekker eten, maar had weinig verstand van de effecten van voeding op het lichaam. Wel heb ik altijd veel lichamelijke klachten gehad: van slaapproblemen en een slechte concentratie, tot gewrichtspijn en chronisch ontstoken darmen. Problemen waar een arts weinig mee kan dus.

Dit veranderde compleet nadat ik het boek De Voedselzandloper heb gelezen. Ik leerde over het oplossen en voorkomen van lichamelijke klachten door het veranderen van je voedingspatroon en besloot het erop te wagen twee weken koolhydraatarm en suikervrij te eten. Na deze twee weken was ik 8 kilo (!) kwijt en voelde ik me energiek als nooit tevoren. Ook mijn darmklachten zijn inmiddels verdwenen.

Zelf heb ik dus ontzettend veel profijt gehad van het veranderen van mijn eetpatroon. Dat gun ik iedereen! Mijn doel is om jou te helpen een gezonder leven te leiden: of je nu wilt afvallen, hulp zoekt bij gezonder leven of verouderingsziekten zoals Alzheimer en Parkinson zoveel mogelijk wilt voorkomen.

Als ervaringsexpert help ik je graag door het schrijven van de lekkerste recepten en informatieve artikelen. Zo word jij altijd op de hoogte gehouden van de laatste tips & tricks op het gebied van gezond leven!

Weet wat je eet, maar realiseer je vooral ook waarom je bepaalde dingen wel of niet eet!

Veerle’s favoriete recept: ik kan niet leven zonder pasta. De erwten– en linzenpasta van de Albert Heijn zijn een perfecte oplossing voor het maken van traditionele pasta’s, maar dan met langzame koolhydraten!