Succesverhalen | Makkelijk Afvallen

Succesverhalen

snel afvallen

Op deze pagina vind je succesverhalen van mensen die het koolhydraatarm 50 dagen programma hebben gevolgd. Het gaat vooral om het doorbreken van oude voedingspatronen en blijvend resultaat te bewerkstelligen.

Succesverhalen van andere deelnemers aan het koolhydraatarm 50 dagen programma

Anoniem (59)
“5 maanden geleden ben ik gestart met het KHA-50 dagen programma, resultaat op dit moment: 16 kilo kwijt, 2 maten in kleding lager, een heerlijk gevoel zonder hongergevoel. Gewoon andere eetwijze, prima vol te houden. Heel snel hoeft niet, het is er ook niet in 3 maanden bijgekomen. Tussendoor wel koffie of thee, avondeten stukje vlees, sla en groente, als mijn man stamppot eet neem ik 1 eetlepel en veel achtergehouden groente, evt wat spekjes, toe soms wat griekse yoghurt of stukje fruit, s avonds thee, soms wat nootjes en veel water, nooit alcohol , sap of frisdrank, uit eten stukje vlees salade, en een heel klein beetje frietjes, 5 stuks of gebaseerd aardappeltjes, jezelf verwennen af en toe, zo blijft het leuk en heeeeel goed vol te houden, en etiketten lezen!
Groet van een tevreden vrouw van 59 die na een hersentumor langzaam was aangekomen.”

Anouschka (43)
“Toen ik aan het programma begon wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik had al veel verschillende afvalmethodes geprobeerd maar niks werkte. Eerlijk gezegd had ik de moed een beetje opgegeven totdat mijn man met het KHA-50 dagen programma aan mij voorstelde. De menu’s zijn afwisselend en ik kan het goed volhouden. Door mijn enthousiasme heb ik zelfs mijn man ook zo ver gekregen om mee te doen! Hij is nu al 9 kilo afgevallen en we zijn pas 1 maand bezig. Zelfs de kinderen eten meer groenten en zijn dol op de recepten (en dat komt zelden voor!) Het aller fijnste vind ik dat ik mijn mooiste jurk na 4 jaar eindelijk weer pas. Ik heb hem laatst aangehad naar de verjaardag van mijn dochter en wat kreeg ik veel complimenten zeg! Ik zelf ben 8,2 kilo afgevallen en mijn streven is 15 kilo voor de lente. Dit gaat helemaal goed komen want we hebben er zin in!”

Facebook berichten

 

Wil jij jouw verhaal ook delen om mensen te inspireren? Dit kan op drie verschillende manieren:

  1. Stuur een mailtje naar info@makkelijkafvallen.eu
  2. Plaats als een reactie onder dit bericht
  3. Laat jouw verhaal achter op onze Facebook pagina

Alvast bedankt!