Over MA | Makkelijk afvallen

Over Ma

Wij van Ma hebben een heel belangrijk doel. En dat is om jou te helpen om stralend door het leven te gaan. Het is onze missie om 100.000 vrouwen te helpen om stralend gezond te worden. Zie ons als lifestyle experts op het gebied van gezond leven, afvallen en lekkere recepten. Wij zijn geen doctors of medici, maar wij halen onze kennis uit de praktijk. We hebben inmiddels al meer dan tienduizend (!) vrouwen succesvol geholpen met afvallen. Laat ons jouw coach zijn, wij zijn graag jouw stok achter de deur 🙂

Wat kun je van ons verwachten?

Koolhydraatarme Recepten

Bij Ma houden we van gezond eten. Wij staan dagelijks in de keuken om nieuwe koolhydraatarme recepten te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat recepten makkelijk, goedkoop en gezond zijn. Dit kun je ook van Ma verwachten. Keep it simple 🙂

Ma’s Lifestyle Blog

Om jouw te begeleiden in je zoektocht naar een stralend gezond lichaam schrijven we veel artikelen.  Deze afval tips helpen je niet alleen om af te vallen zonder hongergevoel of jezelf helemaal suf te sporten. Maar wij helpen je ook om rustiger te worden. Om meer van jezelf te houden. En om stralend door het leven te gaan.

 

Het verhaal van Niels Bosman, oprichter en eigenaar van Ma

Misschien vind je het leuk om te horen hoe Ma is ontstaan? Op zich wil ik mijn verhaal wel met je delen. Maar het bevat wel wat schokkende feitjes (sorry daarvoor).

Ik ben een behoorlijk extravagant persoontje. 10 jaar geleden ging het niet zo goed met me, want ik leefde bepaald geen extravagant leven. Ik had een saaie corporate baan bij een grote energiemaatschappij en ik werd helemaal gek daar. Alles was stroperig en die politieke spelletjes. Not for me! Ik was doodongelukkig en gelukkig zag het universum dit ook…

Een reorganisatie was mijn redding. En met een eenmalige bruto vergoeding ter hoogte van € 16.161,18, was ik weer een vrij man. Ook was de relatie met mijn toenmalige vriendinnetje op de klippen gelopen. En ja, wat ga je dan doen met je leven? Reizen natuurlijk 😊 Dit was een lang gekoesterde wens en nu kon ik hem in vervulling laten gaan.

Wereldreiziger

Zo gezegd, zo gedaan. Mijn backpack avontuur begon in Azie (thailand, cambodia, laos en Maleisië) en vervolgens door naar Zuid-Amerika voor 6 maanden (Colombia, Peru, Bolivia en Argentinië). Wat een tijd was dat zeg. Echt alles gedaan wat god verboden heeft en behoorlijk wat bizarre avonturen meegemaakt.

Maar na precies 12 maanden had ik die € 16.161,18 helaas wel helemaal opgemaakt. Maar ik had nog niet genoeg. Platzak ben ik naar Australië doorgereisd en mijn working holiday visa aangevraagd. Ik had immers de smaak te pakken en wilde nog niet terug naar ons koude kikkerlandje. Mijn avontuur Down Under heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd.

Waarom ben ik überhaupt terug gekomen, kun je je afvragen? Mijn extravagante leven was ook in Australië ook een beetje ‘down-under’ geraakt… Het was allemaal leuk en aardig, maar ik werkte voor een baas en – hoe mooi het eiland ook is – toch wilde ik niet dood gevonden worden daaro 😉

Terug in Nederland – struggle 

Dus in december 2013 zette ik weer voet op Nederlandse bodem. En ik had mijzelf als ondernemer gebombardeerd. Helaas zonder geld, zonder business. Toen begon de struggle pas echt. Ik kampte met een hardnekkige pokerverslaving en wist me geen raad om te overleven. Ik woonde anti-kraak om kosten te besparen. Op een gegeven moment had ik zelfs geen geld meer om te kunnen tanken. Wat the fuck!? Om te overleven ben ik uiteindelijk maar nachtdiensten gaan werken bij de Heinz fabriek.

Toen was ik er helemaal klaar mee. ‘Dit niet langer’, beloofde ik mijzelf. Ik ben toen gaan doen wat ik echt wilde. Mensen helpen om hun mooiste leven te leven. Voor een training had ik ooit de domeinnaam MakkelijkAfvallen.eu geregistreerd. Maar ik had er eerst een tijdje niets mee gedaan. Toen dacht ik. Hoe mooi zou het zijn om daar mijn werk van te maken? Ik ben toen all-in gegaan. Bij mijn ouders aangeklopt en die waren zo vriendelijk om mij €2.500 te lenen, zodat ik keihard kon gaan knallen met Ma.

Thank you Ma 😊

Dit heeft mijn leven compleet veranderd. Allereerst ben ik hierdoor zelf veel gezonder gaan leven en zijn mijn verslavingen op de achtergrond geraakt. Ik ontdekte hoe populair een koolhydraatarme lifestyle is. Ik ben me toen volledig gaan specialiseren hierin. Dagelijks stond ik in de keuken om nieuwe recepten te ontdekken. Voor 4 jaar lang heb ik me volledig gespecialiseerd in deze lifestyle.

In december 2015 heb ik het koolhydraatarm 50 dagen programma gelanceerd. Het doel van dit programma is om vrouwen te helpen bij het creëren van hun slanke, low carb lifestyle. En ze te laten zien dat afvallen geen kwestie is van jezelf suf sporten of uithongeren. En ik stond versteld hoe populair mijn programma bleek. Inmiddels hebben meer dan 10.000 vrouwen het programma gevold en dagelijks ontvang ik vele emails met de verbluffende resultaten die mijn klanten realiseren.

Meer over Niels 

Ik hou van koken, reizen en ondernemen. Ik ben een creatieveling, een linkspoot en ik hou erg van dansen. Je vind me regelmatig in de sportschool. Verder hou ik van wandelen in de natuur en ik mediteer elke dag. Ik hou van lekker eten, festivals en gekke dingen doen 🙂

Oh ja, mijn favoriete eten: een vegetarische curry (spicy)! 

Werken bij Ma? Ja! –> Meer info

 Sierk Keuning (2)

Sierk Keuning – Afslank Coach en gezondheidsenthousiasteling bij Ma

Sierk is naar eigen zeggen geen gezondheidsfreak. En hij vind luieren heerlijk. Volgens Sierk hoef je niet perfect te leven om gezond te zijn. “Niemand kan altijd alleen maar gezond eten namelijk”.  Sierk gelooft dat een gezond lichaam en een goed voedingspatroon begint door goed zelfonderzoek te doen. Wat past wel en niet bij jouw lichaam en welke gezonde recepten vind jij lekker, zodat je ze dagelijks graag eet?

Ma’s Klantenservice: maak makkelijk de gezonde keuzes

Gezondheid is niet wat de voedingsmiddelenindustrie ons al jaren voorschrijft, maar wat moeder natuur ons al eeuwen aanreikt. Luister naar je lichaam en leer hoe je zelf – makkelijk – de gezonde keuzes kunt maken. Dit is hoe Sierk jullie elke dag helpt met al je vragen en verzoeken.

Sierk’s favoriete eten: een frietje kapsalon 😉

 

renate-koning

Renate Koning –  Design

Renate is designer, fotograaf en kunstenares (zoals je op bovenstaand zelfportret kunt zien). Voor Ma maakt zij dingen graag mooi. Vooral digitale boeken enzo. Renate is geboren in 1984 en haar passies zijn haar hondje Nito (een valse chiuhauha). Ze raakt geïnspireerd door de natuur, muziek en het fotograferen van andere mensen. Daarnaast kan ze goed overweg met haar apple laptop en programma’s als adobe indesign.

Wil je meer van Renate zien, bekijk dan haar werk op instagram (Ma’s tip). Of check haar portfolio.

Renate is sinds kort vegetariër geworden (wij snappen het ook niet). Ze houdt van koken en ook vooral het opeten ervan doet ze graag 🙂

Renate’s favoriete eten: watermeloen met feta en munt

Amber ter Haar – Afslankcoach en Social Media Manager bij Ma

Amber is dol op koken en ze heeft liefde voor lekker eten. Ze probeert zo gezond mogelijk te leven maar houdt af en toe ook van een vette snack. Amber houdt van ontdekken op alle mogelijke manieren. Zowel van producten, gerechten, plekken en culturen. De ontdekkingen in de keuken deelt ze graag met jullie.

Naast de ontdekkingen in de keuken zorgt ze dat jullie antwoord krijgen op jullie vragen. Ook motiveert ze jou om een slank en gezond lichaam te krijgen door oude voedingspatronen voor eens en altijd te doorbreken.

Amber’s favoriete eten: op de huid gebakken zalmfilet 🙂