Over MA | Makkelijk afvallen

Over Ma

Wij van Ma hebben een heel belangrijk doel. En dat is om jou te helpen om stralend door het leven te gaan. Het is onze missie om 100.000 vrouwen te te helpen om stralend gezond te worden. Zie ons als lifestyle experts op het gebied van gezond leven, afvallen en lekkere recepten. Wij zijn geen doctors of medici, maar wij halen onze kennis uit de praktijk. We hebben inmiddels al meer dan tienduizend (!) vrouwen succesvol geholpen met afvallen. Laat ons jouw coach zijn, wij zijn graag jouw stok achter de deur 🙂

Wat kun je van ons verwachten?

Koolhydraatarme Recepten

Bij Ma houden we van gezond eten. Wij staan dagelijks in de keuken om nieuwe koolhydraatarme recepten te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat recepten makkelijk, goedkoop en gezond zijn. Dit kun je ook van Ma verwachten. Keep it simple 🙂

Ma’s Lifestyle Blog

Om jouw te begeleiden in je zoektocht naar een stralend gezond lichaam schrijven we veel artikelen.  Deze afval tips helpen je niet alleen om af te vallen zonder hongergevoel of jezelf helemaal suf te sporten. Maar wij helpen je ook om rustiger te worden. Om meer van jezelf te houden. En om stralend door het leven te gaan.

Niels Bosman makkelijk afvallen

Niels Bosman, Afslank Coach & Initiatiefnemer van Ma

Hoi, ik ben Niels Bosman. Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ik ben zelf nooit te dik geweest. Maar waarom wil ik jou dan helpen, vraag jij je misschien af? Ik zal je vertellen waarom. Het begint op mijn 23e, toen ik voor het eerst op kamers ging wonen in Tilburg. Op mijn studentenkamertje ontdekte ik poker. Ik vond het een superleuk spelletje en omdat je er geld mee kon winnen vond ik het ook super spannend. Ik weet nog goed dat ik ook een paar keer flink had gewonnen in het begin. Maar langzamerhand ging het spel mijn leven steeds meer beheersen. Ik speelde dagen lang. Vaak van ‘s-ochtends tot ‘s-avonds laat onafgebroken. Ik zorgde slecht voor mezelf, ik rookte veel en at slecht voedsel (wat een geluk dat ik niet zo snel dik wordt). Ik ging soms dagenlang de deur niet uit. En was diep van binnen ongelukkig en wanhopig. Dan werd het me allemaal teveel. Ik was er letterlijk ziek van. Vaak stopte ik er dan mee. Dit hield ik een tijdje vol, maar telkens viel ik weer terug in oude patronen.

Ook kampte ik met een rook verslaving en nam ik regelmatig veel drugs.

De ommekeer? 

Na jarenlange therapie, spirituele cursussen en training heb ik veel geleerd over verslaving. Maar ook over het leven. Kijk, nog steeds speel ik af en toe poker (je kunt het een terugval noemen). Maar nu accepteer ik dit. Wat me vooral heeft geholpen is om te mediteren en om de realiteit onder ogen te zien en daar niet tegen te strijden. Ok, ik ben pokerverslaafd. So what? Je hoort zo vaak: Nobody is perfect. Dit klopt natuurlijk, maar waarom draaien we deze niet gewoon om? Je bent perfect met hoe je nu bent. En dan zijn er altijd wel kleine dingen die je nog verder kan verbeteren. Zoals gezond eten of een maatje minder. Komt allemaal vanzelf goed als je je richt op wat wel goed is en waar je heen wil.

Ik accepteer wat het leven me geeft. Op dit moment gaat het behoorlijk lekker. Dit komt vooral omdat ik een doel heb in mijn leven. Mijn doel is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om een stralend en gezond leven te leven. Dit is mijn missie en het voelt goed.

Meer over Niels

Ik hou van koken, reizen en ondernemen. Ik ben een creatieveling, een linkspoot en ik hou erg van dansen. Je vind me regelmatig in de sportschool. Verder hou ik van wandelen in de natuur en ik mediteer elke dag. Ik hou van lekker eten, festivals en gekke dingen doen.

Oh ja, mijn favoriete eten: een vegetarische curry (spicy)! 

Werken bij Ma? Ja! –> Meer info

 Sierk Keuning (2)

Sierk Keuning – Afslank Coach en gezondheidsenthousiasteling bij Ma

Sierk is naar eigen zeggen geen gezondheidsfreak. En hij vind luieren heerlijk. Volgens Sierk hoef je niet perfect te leven om gezond te zijn. “Niemand kan altijd alleen maar gezond eten namelijk”.  Sierk gelooft dat een gezond lichaam en een goed voedingspatroon begint door goed zelfonderzoek te doen. Wat past wel en niet bij jouw lichaam en welke gezonde recepten vind jij lekker, zodat je ze dagelijks graag eet?

Ma’s Klantenservice: maak makkelijk de gezonde keuzes

Gezondheid is niet wat de voedingsmiddelenindustrie ons al jaren voorschrijft, maar wat moeder natuur ons al eeuwen aanreikt. Luister naar je lichaam en leer hoe je zelf – makkelijk – de gezonde keuzes kunt maken. Dit is hoe Sierk jullie elke dag helpt met al je vragen en verzoeken.

Sierk’s favoriete eten: een frietje kapsalon 😉

Liz Huisman

Liz Huisman – Tekstschrijver bij Ma

Liz is een jonge freelance tekstschrijver, een enthousiasteling en ontzettend leergierig. Maar bovenal is ze iemand met een grote liefde voor schrijven. Een liefde die al vroeg is ontstaan. Wat begon met volgeschreven (vakantie)boekjes en zelfverzonnen gedichten, leidde tot het schrijven voor diverse bedrijven en een eigen tekstbureau.

Voor Makkelijk Afvallen schrijft ze wekelijks recepten en informatieve artikelen. Hier kan ze haar (schrijvers)ei kwijt én zelf inspiratie opdoen over gezonde voeding. Ze is zeker voor een healthy lifestyle, maar heeft ook af en toe haar cravings. Zo smelt ze voor alles wat crispy, smeuïg en zoet is.

Liz’ favoriete eten: tortellini met lekker veel kaas (oeps)

renate-koning

Renate Koning –  Design

Renate is designer, fotograaf en kunstenares (zoals je op bovenstaand zelfportret kunt zien). Voor Ma maakt zij dingen graag mooi. Vooral digitale boeken enzo. Renate is geboren in 1984 en haar passies zijn haar hondje Nito (een valse chiuhauha). Ze raakt geïnspireerd door de natuur, muziek en het fotograferen van andere mensen. Daarnaast kan ze goed overweg met haar apple laptop en programma’s als adobe indesign.

Wil je meer van Renate zien, bekijk dan haar werk op instagram (Ma’s tip). Of check haar portfolio.

Renate is sinds kort vegetariër geworden (wij snappen het ook niet). Ze houdt van koken en ook vooral het opeten ervan doet ze graag 🙂

Renate’s favoriete eten: watermeloen met feta en munt

Amber ter Haar – Afslankcoach en Social Media bij Ma

Amber is dol op koken en ze heeft liefde voor lekker eten. Ze probeert zo gezond mogelijk te leven maar houdt af en toe ook van een vette snack. Amber houdt van ontdekken op alle mogelijke manieren. Zowel van producten, gerechten, plekken en culturen. De ontdekkingen in de keuken deelt ze graag met jullie.

Naast de ontdekkingen in de keuken zorgt ze dat jullie antwoord krijgen op jullie vragen. Ook motiveert ze jou om een slank en gezond lichaam te krijgen door oude voedingspatronen voor eens en altijd te doorbreken.

Amber’s favoriete eten: op de huid gebakken zalmfilet 🙂