Disclaimer | Makkelijk Afvallen

Disclaimer

Disclaimer voor de website en producten van MakkelijkAfvallen.eu

MakkelijkAfvallen, vertegenwoordigd door Niels Bosman, heeft zijn uiterste best gedaan om het koolhydraatarm 50 dagen menu zo goed en duidelijk mogelijk te publiceren. Desalniettemin is het gebruik van het boek, tips, adviezen, aanbevelingen en de gerelateerde producten geheel op eigen risico. De auteur en de uitgever geven geen garanties voor de juistheid, volledigheid, waarheid of de toepasselijkheid van de inhoud van dit materiaal.

De auteur en de uitgever zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, incidentele schade, bijzondere schade en gevolgschade.

Dit e-book geeft geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, raad ik je ten allen tijde aan contact op te nemen met jouw huisarts of specialist. De informatie in dit e-book is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts of specialist wordt verstrekt.

Op de inhoud van dit materiaal is auteursrecht van toepassing. Alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag niet zonder schriftelijke toestemming van MakkelijkAfvallen worden gekopieerd of gebruikt. De auteur en uitgever maken gebruik van digitale ‘Fingerprint’ software om illegale distributie tegen te gaan, met juridische stappen als gevolg.