Ervaringen & Succesverhalen KHA 50 Dgn Programma

Succesverhalen

dieet-ervaringen-koolhydraatarm

Op deze pagina vind je dieetervaringen & succesverhalen van mensen die het koolhydraatarm dieet hebben gevolgd. Het gaat vooral om het doorbreken van oude voedingspatronen en blijvend resultaat te bewerkstelligen.

Succesverhalen van andere deelnemers aan het koolhydraatarm 50 dagen programma

Anoniem (59)
“5 maanden geleden ben ik gestart met het KHA-50 dagen programma, resultaat op dit moment: 16 kilo kwijt, 2 maten in kleding lager, een heerlijk gevoel zonder hongergevoel. Gewoon andere eetwijze, prima vol te houden.

Heel snel afvallen hoeft van mij niet, het is er ook niet in 3 maanden bijgekomen. Tussendoor wel koffie of thee, avondeten stukje vlees, sla en groente, als mijn man stamppot eet neem ik 1 eetlepel en veel achtergehouden groente, evt wat spekjes, toe soms wat griekse yoghurt of stukje fruit, s avonds thee, soms wat nootjes en veel water, nooit alcohol , sap of frisdrank, uit eten stukje vlees salade, en een heel klein beetje frietjes.

Ik wil mijzelf ook blijven verwennen af en toe en dat lukt heel goed bij dit dieet. Zo blijft het leuk en heeeeel goed vol te houden, en etiketten lezen!
Groet van een tevreden vrouw van 59 die na een hersentumor langzaam was aangekomen.”

Ook meedoen? Klik hier en begin morgen al met afvallen.

Anouschka (43)
“Mijn ervaring met dit koolhydraatarm dieet is fantastisch. Toen ik aan het programma begon wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik had al veel verschillende afvalmethodes geprobeerd maar niks werkte. Eerlijk gezegd had ik de moed een beetje opgegeven totdat mijn man met het KHA-50 dagen programma aan mij voorstelde.

De menu’s zijn afwisselend en ik kan het goed volhouden. Door mijn enthousiasme heb ik zelfs mijn man ook zo ver gekregen om mee te doen! Hij is nu al 9 kilo afgevallen en we zijn pas 1 maand bezig. Zelfs de kinderen eten meer groenten en zijn dol op de recepten (en dat komt zelden voor!)

Het aller fijnste vind ik dat ik mijn mooiste jurk na 4 jaar eindelijk weer pas. Ik heb hem laatst aangehad naar de verjaardag van mijn dochter en wat kreeg ik veel complimenten zeg! Ik zelf ben 8,2 kilo afgevallen en mijn streven is 15 kilo voor de lente. Dit gaat helemaal goed komen want we hebben er zin in!”

Caroline (57)

“Ik had al heel lang last van mijn darmen. Ook had ik behoorlijk overgewicht. In het ziekenhuis hebben de dokters gezegd dat ik meer groente en fruit moet eten. En minder pasta en koolhydraten.

Dus ging ik op zoek naar een goede manier om gezond te eten, heb alles geprobeerd maar lukte mij maar niet… Tot ik Ma tegen kwam. Ik dacht gelijk, “dit is wat voor mij”.

Na het volgen van het koolhydraatarm 50 dagen programma is mijn eetpatroon echt veranderd. Ik ben er zo aan gewend nu met de weekmenu’s en het bevalt mij heerlijk. Mijn conditie is beter. Ben niet meer moe en kan veel meer leuke dingen gaan ervaren. Mijn huid is beter en mijn haar glanst veel mooier”.

Facebook berichten

Wil jij jouw verhaal ook delen om mensen te inspireren? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe dieetervaringen van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Stuur ons dan even een berichtje op info@makkelijkafvallen.eu of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina

Alvast bedankt!

Liefs,

Niels bosman

Ps. Ben jij er klaar voor? Start vandaag nog met Koolhydraatarm Eten. Klik dan hier om je aan te melden voor het 50 dagen programma en start morgen al met afvallen 🙂